in memorium


 

Capone ♥

Dag lieve vriend, grootste knuffel ooit en allerliefste vent.
10 jaar geleden haalden we je als pupje van 3 maanden op hemelvaartsdag op van schiphol. Helemaal verliefd waren we op jou. En wat een geweldig karakter had je! Nooit een knauw of grom, een onneindig geduld met de puppen. En je kon zo mooi lachen .. altijd vrolijk en blij.

Maar als je lijf je in de steek laat en je alleen nog maar kan kruipen, je liggend moet eten, dan moeten we de oh zo moeilijke zware en intens verdrietige beslissing voor je nemen. Want dat is geen leven voor een hond. 
Maar verdorie wat doet het pijn jou te moeten missen.
Je bent de vader van veel puppen, ook van onze Molly. In hun zien we zoveel van je terug en in hun leef je verder.


Je was een once-in-a-lifetime-dog.
Run free lieve lieve Capone. We love you and try keep on smiling while remembering you🧡
10/02/2009 - 14/05/2019

Goodbye allerliefste Bono,

Vanmorgen liep je nog buiten met je vriendin Fiona en vanmiddag lag je dood in je mand. Nooit was je ziek en nu ineens ben je er niet meer. Je mocht 8 jaar en 3 maanden worden.

We gaan je missen, grote lieve trouwe lobbes, ons sulletje ♥

17/10/2010 - 22/01/2019

Allerliefste lieve Babse,

26 juni 2017 hebben we je moeten laten gaan. in het weekend begon je wat moeilijker te lopen en 's maandags kon je niet meer goed staan. Gelijk naar de DA en daar kregen we een verpletterend bericht.. je had botkanker in een ver gevorderd stadium en er was niks meer wat ze en we voor je konden doen. Dus konden we niet anders dan je laten gaan.

Wij waren hier niet op voorbereid
en totaal in shock. Het is goed, we hebben altijd gezegd dat we onze dieren geen pijn willen laten lijden, maar waarschijnlijk heb je dat al wel gehad en niks laten merken.

Och lief lief meisje het doet ons zoveel pijn je te moeten missen. Je was zo bijzonder, zo lief voor iedereen, mens en dier. De bullen lagen op je te slapen, de pups (ook van de andere teefjes) hingen aan de lippen. Alles vond je goed. Je mocht zo graag tutten met een kussentje, zo lief om te zien hoe je uren hiermee bezig was. Bobo ons oude boomertje was je grootste vriend, zo blij als je was als we ’s morgens met hem naar beneden kwamen (hij slaapt als enige op onze slaapkamer), hoe liefdevol je hem dan begroette, met je kont heen en weer waggelend.

Nooit vroeg je iets of eiste je iets op, zo verdraagzaam en lief. Je was en blijft een unieke bordeaux dog .. voor altijd in ons hart.

Lieve lieve Babse we missen je zo verschrikkelijk.
Dank je voor jou, dank je dat je onze lieve berin was

   

♥ Douka ♥   

Douka, ons lieve mooie meisje en Lisa's grootste vriendin is niet meer bij ons.

Na de vreugde van de geboorte van de pups van Capone op 19 april 2017 is Douka in de nacht van 23 op 24 april 2017 overleden, zomaar plotseling zakte ze in elkaar...alle hulp mocht niet meer baten

Douka ons lief Douka meisje, het vriendinnetje van onze dochter Lisa, wat een prachtig stel was dat samen... ik zie ze nog verstoppertje spelen samen: Lisa achter de bank of deur of onder de tafel en Douka op zoek naar haar. Hoe blij ze iedere keer weer was als ze Lisa had gevonden.

Ze laat ons 5 pups na, en er zal zeker een meisje bij ons blijven, maar we hadden zo graag ook Douka nog jaren bij ons willen houden. Schuldgevoel en verdriet nu, hadden we haar maar niet laten dekken, dan had ze misschien nog geleefd...

Niet te beschrijven hoeveel pijn dit doet, we zijn er helemaal kapot van

   ♥ Lucky ♥

         

Lucky is geboren op 11 oktober 2012 en is overleden op 2 november 2016. 

Waarom nou jij 
Allerliefst lieverd. Kleinzoon van onze Capone en Doucette, zoon van William en Babse en vader van Jessy. Zo vroeg ben je plots van ons ontnomen. Het voelt niet goed zo.

Jij waarom nou jij . . .

Our sweet boy. Altijd vrolijk en nooit deed je lelijk tegen een ander. Zo'n verdraagzame goedzak.  

Je naam heb je te danken aan het feit dat je een dag na je broers en zussen bent geboren. Heel bijzonder en voor ons een reden om je bij ons te laten blijven.
Lieve zachtaardige Lucky we missen je verschrikkelijk...
   

We zijn er een beetje stil van


  ♥ Roos ♥

                

Roos is geboren op 8 juli 2011 en bij kennel "Maison de Force et de Confidence". Zij is op 16 april 2016 onverwacht overleden.

       

Nooit meer sta je me op te wachten als ik thuiskom, nooit meer horen we je 's morgens joelen om ons te laten weten dat je wakker bent en naar buiten wilt of 's middags om te zeggen dat je wilt eten. In 2015 had
je, nadat je bij de nestjes van Doucette en Babse zo lief en zorgzaam met hun pups omging, je eerste nestje en ooh wat was trots op je pupjes. Zo'n goede lieve moeder was je voor je pups.

En nu, nu ben je stilletjes van ons weggegaan, zonder gejoel, zonder waarschuwing lag je zomaar dood in je mand.
Lief lief meisje het is zo stil in huis zonder jou..we missen je zo erg en ook de andere honden zijn duidelijk van slag..ze zijn zo rustig en stil....
Dag lieve bijzondere Roos, wij zullen je nooit vergeten.

You're so special for us ♡            

♥ Opium ♥

Opium van de Bounderstreek is geboren op 20 november 2011. Op 15 maart 2016 is zij overleden aan een maagtorsie. Zij was een dochter van onze Doucette de la Tour Gelee en Capone z Vlçkovského Mlyna.

Ons lief mooi meisje, veel te vroeg hebben we afscheid van je moeten nemen. Wij zijn zo verdrietig dat je op zo`n nare manier moest sterven. We missen je verschrikkelijk. Je was ons trots meisje, zo mooi je kon zitten en kijken. Ze graag wilde je altijd knuffelen, je sloeg dan je poten om onze nek alsof je ons wilde omhelzen.

Lief lief meisje het spijt ons zo dat we je niet meer konden redden. We missen je verschrikkelijk.

In je dochter Indy zien we zoveel van je terug en dat biedt ons een beetje troost.

We love you forever ♥ 


♥ Doucette ♥

Doucette de la Tour Gelee is geboren op 15 november 2008.

Doucette was onze lieve grote knuffelbeer, het liefst zat ze bij je op schoot. Ze was heel aanhankelijk en een goede en zorgzame moeder voor haar pups. Onze lieve schat is op 9 december 2015 in haar slaap overleden.

Wij zijn erg verdrietig door haar overlijden en missen haar vreselijk

Je was de leider van onze roedel, een enkele blik was genoeg. Lieve moeder en oma voor alle pups. Je hebt ons zoveel gegeven. Dank je lieverd     

Dag lieve schat xxx            

 

 

       
♥ Arka ♥

Arka is geboren op 29 november 2005. 
Zij is onze eerste bordeauxdog, door haar zijn we helemaal verliefd geworden op dit ras.
Arka is overleden op 3 mei 2011.
Zij blijft voor altijd onze lieve trotse dame. Arka was een dochter van Benhur delle Querce Rosse en Chica Emely v. Belle Donna.